May 27, 2020
#BackupUșor - Pentru utilizatori Apple

Utilizatorii produselor Apple sunt în mare parte persoane care își doresc simplitate și productivitate fără mari bătăi de cap cu IT-ul. 

Filosofia Apple a fost sa integreze orice ai putea avea nevoie în sistemul de operare fără sa fie nevoie sa apelezi la soluții externe. Pentru backup, Apple a făcut același lucru, a simplificat procesul, i-a pus un nume interesant “Time Machine” iar în 2007 odată cu lansarea Mac OS X Leopard, l-a integrat direct în sistemul de operare. 

13 ani mai târziu, filozofia Apple a rămas identică, doar că soluția integrată de backup nu mai este considerată la nivelul actual al tehnologiei de unii utilizatori.

 Iată ca 2020 este anul în care companiile își doresc sa folosească eficient timpul angajaților nu să îi țină ocupați cu procese care pot fi administrate de tehnologie sau externalizate.

#BackupUsor – simplu spus  

BaaS – “Backup as a Service” a apărut cu cativa ani în urma și a încercat sa acopere exact aceasta nevoie iar în timp a evoluat către MBS – “Managed Backup Services “ – evolutia fireasca in contextul externalizari serviciilor tehnologice. De ce sa ai grija serverelor, nas-urilor, software-ului sau a serviciilor cloud cand poți apela la un MSP – “Managed Service Providers” precum RezolvIT iar prin serviciul #BackupUșor ai cea mai buna soluție de pe piața prin MSP 360 (fostul Cloudberry)

#BackupUșor îți protejează datele local în rețeaua ta, în cloud privat sau în orice cloud comercial (Amazon, Google, Microsoft Azure și mulți alți), totul administrat și monitorizat 24/7 de către echipa RezolvIT.

Pentru pasionații de detalii tehnice avem o lista intreaga de termeni, precum  : 256-bit AES Encryption, Compression, No Storage Limits, Scheduled Backup, Incremental Backup, Block-Level Backup, Pre-Backup si Post-backup Script Execution, Email Notifications, Retention Policies, Network Locations Backup, Symlinks Support, Command Line Interface si multe altele

Ce este de reținut,  fie ca suntem utilizatori de Apple sau Microsoft, #Backup Ușor este cel mai simplu mod prin care companiile pot avea siguranța datelor fără bătăi de cap.

Categorised in: ,

Ai intrebari despre serviciile Rezolvit sau despre beneficiile externalizarii ?

Nu stii ce abonament se potriveste perfect afacerii tale ?

Stabileste o intalnire

Solutii de optimizare IT, direct in inbox!

Fii la curent cu cele mai noi tehnologii si servicii IT pentru afacerea ta!

Call Now ButtonContact
FR DE ES RO