Ai intrebari despre serviciile Rezolvit sau despre beneficiile externalizarii ?

Nu stii ce abonament se potriveste perfect afacerii tale ?

Stabileste o intalnire

IT Single Point of Contact

Single point of contact este un serviciu RezolvIT prin care preluam de la client intreaga responsabilitate de a identifica si incheia contracte cu noi furnizori IT&C.

Prin urmare, veti beneficiati intotdeauna de garantia celei mai bune alegeri facute, de obtinerea unor preturi avantajoase si de produse si servicii de calitate.

Vezi avantajele

RezolvIT isi propune sa ofere clientilor o experienta de business profitabila, care porneste cu intelegerea corecta a nevoilor acestora, in toata complexitatea lor. Pentru ca oferim solutii si abonamente IT complet personalizate si adaptate nevoilor identificate, este important sa demaram orice parteneriat evaluand intai infrastructura IT, resursele si operatiunile specifice.

Astfel ne putem asigura ca livram cele mai relevante si eficiente solutii IT, care aduc valoare adaugata unei afaceri.

Ce este auditul IT?

Procesul de audit IT desfasurat de RezolvIT incepe prin inventarierea tuturor echipamentelor IT folosite de compania ta, continua cu inregistrarea tuturor furnizorilor IT si apoi cu analiza complexa a punctelor forte si slabiciunilor, a oportunitatilor si amenintarilor la care este supusa structura IT actuala.

Astfel, vom putea sa iti propunem cele mai eficiente solutii de optimizare operationala si chiar de reducere a costurilor, vom intelege exact de ce anume ai nevoie si, pe baza experientei noastre de 12 ani, vom livra solutiile care sa va ajute cu adevarat.

Solicita un audit IT!

Suntem increzatori ca, odata ce vom lucra impreuna, te vom convinge de valoarea adaugata pe care o aducem, iar auditul IT este cea mai reprezentativa carte de vizita pe care am putea sa o inmanam. De aceea, poti beneficia de acest serviciu GRATUIT.

Doi specialisti RezolvIT vor aloca cateva zile de lucru pentru a evalua structura ta IT iar la sfarsitul acestei perioade vei primi un raport, cu recomandari actionabile. Odata cu incheierea unui abonament de servicii IT- daca vei dori asta- sugestiilor noastre vor putea fi implementate si te vei bucura de rezultatele lor.

Formular de audit

(*) Campuri obligatorii

Call Now ButtonContact
FR DE ES RO