Completeaza datele pentru a fi contactat de un consultant in Externalizare IT!

NUME

EMAIL

TELEFON

In scurt timp vei fi contactat de catre un consultant Rezolvit. Iti multumim!

PROFITA DE AVANTAJE:

 • Solutii IT adaptate nevoilor si bugetului tau
 • Reducerea costurilor IT cu pana la 50%
 • Paleta completa de SERVICII IT

IT Single Point of Contact

Single point of contact este un serviciu RezolvIT prin care preluam de la client intreaga responsabilitate de a identifica si incheia contracte cu noi furnizori IT&C.

Prin urmare, veti beneficiati intotdeauna de garantia celei mai bune alegeri facute, de obtinerea unor preturi avantajoase si de produse si servicii de calitate.

Vezi avantajele

Oferim Externalizare IT profesionala pentru companiile din Bucuresti care doresc sa se elibereze de problemele care pot aparea la nivelul infrastructurii si departamentului IT si, astfel, sa isi poata concentra eforturile pe directiile principale ale business-ului.

Incheind un contract de externalizare it cu noi, beneficiati de reducerea costurilor IT si, in acelasi timp, capatati un control total, previzibil si transparent asupra acestora. Veti fi mai mult decat incantati de disponibilitatea mare a serviciului si de suportul angajatilor nostri. Experienta, calificarile si certificarile membrilor echipei noastre, ofera suportul necesar pentru servicii it de calitate, la un inalt nivel de profesionalism.

Prin Externalizare IT beneficiati de toata gama noastra de servicii IT: Helpdesk, Mentenanta IT, Consultanta IT, Reparatii IT, Gazduire si Promovare Site, toate integrate intr-un pachet complet personalizabil si adaptat cerintelor dvs.

Infrastructura operationala si departamentul IT sunt adevarate zone nevralgice in interiorul multor companii din Romania. Intelegem si te putem elibera de aceasta grija, pentru ca tu si echipa sa va puteti concentra pe activitatile care aduc mai multa valoare afacerii.

Ce este externalizarea IT?

Externalizarea IT (IT Outsourcing) reprezinta colaborarea cu o companie care sa asigure functiile IT, care in mod traditional ar fi realizate de un angajat sau un department tehnic propriu. Din ce in ce mai multe companii aleg sa externalizeze, dintr-un mix de motive care tin de accesarea unui know-how superior fata de cel existent in cadrul companiei, de reducerea riscurilor prin responsabilizarea unor specialisti sau pur si simplu de reducerea costurilor.
Da, este mai eficient si mai ieftin sa externalizezi serviciile IT! Cu pana la 80% mai ieftin, pe langa multe alte avantaje.

Care sunt beneficiile pentru tine?

 • costurile reduse cu personalul, care iti permit sa economisesti sau sa directionezi investitia catre echipamente si tehnologii care fac diferenta
 • ai control total si transparent asupra costurilor cu departamentul IT, fara surprize
 • te bucuri de disponibilitate si suport de incredere din partea specialistilor nostri
 • ai acces nelimitat la toata gama noastra de servicii IT: Helpdesk, Mentenanta IT, Consultanta IT, Reparatii IT, Gazduire si Promovare Site
 • poti alege dintre pachetele personalizate dupa nevoile afacerii tale

Avantajele serviciului nostru de externalizare IT

 • intervenim oricand este necesar, prompt si responsabil
 • oferim consultanta si suport tehnic de specialitate GRATUIT
 • raspundem contractual pentru toate interventiile efectuate
 • oferim consultanta pentru achizitii IT si software

Externalizare IT inseamna infrastructura de crestere

Din punctul de vedere al resurselor umane, este foarte greu de organizat un intreg departament IT intern care sa tina pasul cu un mediu de business extrem de dinamic. Daca sunt adusi prea multi oameni, riscati sa creati un departament supradimensionat, in care nu toata lumea are incarcare 100%. La cealalta extreme este situatia unui numar insuficient de angajati. Externalizarea IT ofera o solutie scalabila pentru controlul proceselor companiei. Serviciile noaste de externalizare it sunt structurate in asa fel incat sa va permita sa raspundeti prompt schimbarilor de pe piata – sau a celor din compania dvs.

Prin externalizare obtineti costuri scazute pentru IT si garantia pastrarii cunostintelor specifice a sistemelor dumneavoastra informatice in baza noastra de date si folosirea lor indiferent de operator. Veti beneficia de asemenea de personal cu o experienta vasta, dobandita prin rezolvarea unui numar mare de probleme precum si de timpi foarte buni de raspuns datorita folosirii unei baze de date de solutii deja testate.

Externalizand serviciile IT dispar impozitele si taxele aditionale salariului pentru un administrator IT, care aproape va dubleaza costurile.Costurile mult mai mici decat in cazul unui administrator de retea intern!


Call Now ButtonContact
FR DE ES RO