April 15, 2020
UPGRADE GRATUIT LA WINDOWS 10

Deși opțiunea de actualizare gratuită la Windows 10 pentru utilizatorii de Windows 7 și Windows 8.1 s-a încheiat în urmă cu câțiva ani, încă se mai poate actualiza la Windows 10 în mod gratuit. Microsoft a eliminat site-urile cu oferte speciale de actualizare dar compania continuă să activeze Windows 10 licențe pentru persoanele care fac upgrade de la o licenta de Windows 7 sau Windows 8.1.

Ed Bott de la ZDNet testează această metodă de ani buni, iar actualizarea gratuită încă funcționează (Aprilie 2020).

Este esențial să actualizați sistemul de operare de la Windows 7 deoarece suportul pentru acesta a fost oprit iar Microsoft nu mai oferă actualizari pentru securitate sau protectie impotriva virusilor. Singura condiție este ca computerul dvs. sa aiba cerințele minime pentru Windows 10, și veți putea să faceți upgrade de pe site-ul Microsoft.

RezolvIT ofera companiilor Audit IT gratuit, servicii de verificare hardware și actualizare a sistemelor de operare.

Cel mai important lucru de reținut este faptul că actualizarea Windows 7 la Windows 10 ar putea șterge setările și aplicațiile. Există o opțiune de a vă păstra fișierele și datele personale, dar din cauza diferențelor dintre Windows 10 și Windows 7, nu este întotdeauna posibil să păstrați toate aplicațiile dvs. existente. Asigurați-vă că folosiți o soluție de backup care va salvează datele și aplicații pe un alt calculator sau în cloud.

MSP 360 Cloud Backup de la RezolvIT este o soluție de backup centralizat care face copii de siguranță ale datelor în rețea și în cloud și are integrării cu toate serviciile obișnuite de stocare a datelor.

Iată cum puteți face upgrade de la Windows 7 la Windows 10:

  • Fă o copie de siguranță a tuturor documentelor, aplicațiilor și datelor importante
  • Accesați site-ul de descărcare Windows 10 al Microsoft
  • În secțiunea “Creare suport de instalare Windows 10”, selectați „Descărcați instrumentul acum” și executați aplicația
  • Când vi se solicită, alegeți „Actualizați acest computer acum”.

 

 

  • În procesul de instalare vi se va cere să hotarati dacă doriți să vă păstrați fișierele personale sau să incepeti o instalare nouă. Nu uitați: instalarea nouă înseamnă că toate aplicațiile și setările vor fi șterse pentru actualizarea Windows 10.
  • După finalizarea actualizării, ar trebui să primiți o licență digitală pentru Windows 10, care poate fi găsită în Setări> Actualizare și securitate> Activare.

 

Articolul original il gasiti pe The Verge

Tags: , , ,

Categorised in:

Ai intrebari despre serviciile Rezolvit sau despre beneficiile externalizarii ?

Nu stii ce abonament se potriveste perfect afacerii tale ?

Stabileste o intalnire

Solutii de optimizare IT, direct in inbox!

Fii la curent cu cele mai noi tehnologii si servicii IT pentru afacerea ta!

Call Now ButtonContact
FR DE ES RO