September 22, 2015 Leave your thoughts

Solicita acum un audit IT si poti beneficia de oferta noastra GRATUITA! Venim in intampinarea nevoilor tale in ceea ce priveste desfasurarea intregului departament de IT si te ajutam sa adopti cele mai bune solutii.

Analizam oportunitatile si amenintarile din structura ta IT, inventariem echipamentele si furnizorii si iti propunem cele mai eficiente solutii de optimizare. In plus, poti castiga cel mai modern ultrabook Lenovo Yoga!

Ce trebuie sa stii despre promotia noastra?

Auditul gratuit este un beneficiu pe care il oferim tuturor companiilor care aleg sa externalizeze serviciile IT catre RezolvIT, indiferent de abonamentul pe care il alegeti. In plus, daca optati pentru un abonament de minim 500 e/luna si solicitati online acest audit, puteti castiga cel mai modern ultrabook Lenovo Yoga.

In plus, contractele sub 500 euro primesc laptopul la semnarea pe o perioada de 2 ani! De aceasta oferta beneficiaza si contractele de pana la 199 euro, la semnarea pe o perioada de 3 ani!

Ce presupune audit-ul IT de la RezolvIT?

Oferim solutii si abonamente IT complet personalizate si adaptate nevoilor clientilor nostri, iar parteneriatul nostru incepe intotdeauna prin evaluarea nevoilor acestora, pentru a ne asigura ca livram cele mai relevante si eficiente solutii IT.

Procesul de audit IT incepe prin inventarierea tuturor echipamentelor IT folosite de compania dumneavoastra, continua cu inregistrarea tuturor furnizorilor IT si apoi cu analiza complexa a punctelor forte si slabiciunilor, a oportunitatilor si amenintarilor la care este supusa structura dumneavoastra IT actuala.

Tags: ,

Categorised in:

Leave a Reply

Ai intrebari despre serviciile Rezolvit sau despre beneficiile externalizarii ?

Nu stii ce abonament se potriveste perfect afacerii tale ?

Stabileste o intalnire

Solutii de optimizare IT, direct in inbox!

Fii la curent cu cele mai noi tehnologii si servicii IT pentru afacerea ta!

Call Now ButtonContact
FR DE ES RO