September 21, 2015 Leave your thoughts

Tot mai multe companii incep sa realizeze ca importanta lor pe piata consta in a adauga valoare business-ului pe care il desfasoara si mai putin in a face servicii de rutina precum intretinerea, suportul tehnic sau departamentul de call-center. Prin reoganizarea propriului department de IT, companiile isi pastreaza avantajul competitiv prin reducerea elementelor de timp, bani si efort.

In prezent, companiile trec printr-un proces de reorganizare si incep sa se gandeasca serios la externalizarea proceselor si serviciilor IT, o solutie care le va ajuta sa-si desfasoare activitatea la parametri optimi de performanta si cost.

De ce ar avea nevoie o companie de un intreg departament pentru servicii IT precum optimizarea calculatoarelor sau pentru rezolvarea problemelor tehnice ale statiilor de lucru, in conditiile in care obiectul de activitate al acesteia consta in, sa zicem, consultanta business?

Cu siguranta, o companie specializata va face aceste lucruri, mai bine, mai rapid si mai economic decat va reusi compania respectiva prin utilizarea propriilor resurse umane.

Care sunt beneficiile externalizarii IT pentru compania dumneavoastra:

  • costurile reduse cu personalul va permit sa economisiti sau sa directionati investitia catre echipamente si tehnologii care fac diferenta

  • aveti control total si transparent asupra costurilor cu departamentul IT, fara surprize

  • va bucurati de disponibilitate si suport de incredere din partea specialistilor nostri

  • aveti acces nelimitat la toata gama noastra de servicii IT: Helpdesk, Mentenanta IT, Consultanta IT, Reparatii IT, Gazduire si Promovare Site

  • puteti alege dintre pachetele personalizate dupa nevoile dumneavoastra.

Ce servicii IT ofera RezolvIT:

Oferta RezolvIT de servicii IT se adreseaza companiilor mici si medii din Bucuresti care doresc sa capete un avantaj competitiv pe piata prin externalizarea activitatii IT si asigurarea unui punct de acces unic in relatia cu furnizorii de produse si servicii IT&C.

Interventiile noastre on site (in locatia clientului) pot fi desfasurate in orice locatie din Bucuresti si zonele limitrofe. Specialistii nostri va pot acorda consultanta, va pot avertiza din timp in legatura cu aspect IT importante ce pot aparea, pot efectua depanari, hardware/software, pot crea retele, configura servere, crea site-uri si multe altele.

Care sunt avantajele serviciilor RezolvIT:

  • Servicii IT complete: consultanta it, helpdesk, mentenanta, gazduire si promovare site, reparatii de echipamente it si calcultoare sau extenalizare completa.

  • Raport optim de calitate/pret.

  • Abonamente 100% personalizabile.

  • Suport IT GRATUIT pentru toti clientii.

  • Preturi preferentiale la achizitionarea de noi produse/ servicii IT pentru clientii, posesori ai unui abonament RezolvIT.

Tags: , ,

Categorised in:

Leave a Reply

Ai intrebari despre serviciile Rezolvit sau despre beneficiile externalizarii ?

Nu stii ce abonament se potriveste perfect afacerii tale ?

Stabileste o intalnire

Solutii de optimizare IT, direct in inbox!

Fii la curent cu cele mai noi tehnologii si servicii IT pentru afacerea ta!

Call Now ButtonContact
FR DE ES RO